Z organizerem ALL-IN pokroisz i posiekasz składniki, osuszysz warzywa i owoce, łatwiej posprzątasz kuchnię, a nawet przechowasz jedzenie w lodówce. To wszystko jest możliwe dzięki modułowym akcesoriom do zlewozmywaka, z których możesz korzystać na wiele sposobów. Innowacyjność ALL-IN zapewniła mu prestiżową nagrodę Red Dot 2022.
ALL-IN - kilka funkcji w zlewozmywaku
Codzienne gotowanie, sprzątanie czy przechowywanie jedzenia wchodzi na wyższy poziom komfortu dzięki sprytnym, prostym i przemyślanym rozwiązaniom.
Szwajcarska firma Franke, producent urządzeń i wyposażenia kuchni, ma w ofercie organizer ALL-IN - modułowy system pasujący do każdego zlewozmywaka o szerokości do 54 cm.
Zaprojektowano go z myślą o oszczędności miejsca w kuchni i usprawnieniu codziennie wykonywanych czynności. Daje większą swobodę działania, poszerza funkcje zlewozmywaka, ułatwia sprzątanie po gotowaniu i przechowywanie żywności.
Trzy wersje zestawu ALL-IN
ALL-IN firmy Franke dostępne jest w trzech wersjach: Standard, Plus i Premium, które różnią się liczbą akcesoriów.
Wersja ALL-IN Standard zawiera szynę teleskopową, bambusową deskę do krojenia oraz dużą wkładkę ociekową zabezpieczoną technologią Sanitized, ograniczającą rozwój bakterii i drobnoustrojów.
Szynę teleskopową, wykonaną ze stali szlachetnej, łatwo jest dopasować do takiej szerokości, jaką ma zlewozmywak. Można na niej oprzeć wkładkę ociekową, przepłukać warzywa, zebrać obierki i zagospodarować odpady.
Podczas sprzątania można z kolei ustawić we wkładce umyte szklanki czy kieliszki. Umieszczona na szynie bambusowa deska pozwala na krojenie produktów bez brudzenia blatu kuchennego.
Wersja ALL-IN Plus obejmuje szynę teleskopową, bambusową deskę do krojenia, dużą wkładkę ociekową oraz odporną na wysokie temperatury matę silikonową. Można ustawiać na niej gorące garnki i patelnie. Karbowana powierzchnia maty pozwala również wykorzystać ją w roli ociekacza.
Z kolei ALL-IN Premium to już 8 akcesoriów, przydatnych nie tylko do przygotowywania posiłków i sprzątania, ale również do przechowywania żywności.
Obok wyżej opisanych elementów pojawiają się jeszcze: mały pojemnik do przechowywania jedzenia z technologią Sanitized, bambusowa pokrywka do pojemnika korespondująca estetycznie z deską do krojenia, mała wkładka ociekowa oraz pojemnik do przechowywania wszystkich akcesoriów. Pomieszczą się tam zarówno pudełka, złożona mata silikonowa, jak i bambusowa deska.
Akcesoria utrzymane są w eleganckiej i neutralnej kolorystyce szarości i drewna, dlatego z powodzeniem wpiszą się w rozmaite aranżacje - od klasycznych po nowoczesne.
Wykonano je z trwałych materiałów i zabezpieczono specjalną technologią Sanitized, która eliminuje drobnoustroje.
Źródło i zdjęcia: FRANKE