Używanie filtra kuchennego zmiękczającego RO Osmo Pro 50 to dbanie o zdrowie
Jest wiele zalet korzystania z filtra kuchennego AQUAPHOR Osmo Pro 50. Do najważniejszych z nich należą:
- usuwanie z wody toksyn i alergenów, w tym chloru, pyłków, antybiotyków, fenoli, azotanów i pestycydów,
- skuteczna ochrona, nawet w przypadku ewentualnej awarii sieci wodociągowej,
- zmiękczanie wody bez powstawania białej powłoki na jej powierzchni (przez cały okres użytkowania membrany),
- mineralizacja.
Wkład 2 w 1
Specjalna struktura wkładu filtrującego Pro 1 pozwala na usuwanie cząsteczek nawet od 10 do 3 mikronów, ponieważ wkład zawiera również jonowymienne włókno AQUALEN. Dzięki temu skutecznie sobie radzi nawet z wodą, która zawiera dużo żelaza.
Jeden wkład Pro 1 stanowi skuteczną ochronę membrany. W standardowych systemach AQUAPHOR RO membranę chronią dwa wkłady filtrujące.
Łatwa i bezpieczna wymiana wkładów
Dzięki systemowi Auto Lock, wkłady filtrujące można wymieniać jedną ręką. Nowy system mocowania wkładu w głowicy filtra jest jeszcze bardziej bezpieczny i szybszy w obsłudze.
Mineralizacja - zdrowe ciało i spokojny sen
Wkład mineralizujący zawiera aktywowany węgiel kokosowy oraz naturalne minerały. Magnez, pochodzący z wody pitnej, jest dobrze przyswajany przez organizm, ale również poprawia nastrój i sen, korzystnie wpływa na serce i naczynia krwionośne.
Uwaga: aby system działał, ciśnienie wody nie powinno być mniejsze niż 3,5 bara.
Źródło i zdjęcia: Alaska