Innowacyjna metoda parzenia kawy "Pour Over"

Jeżeli możemy pochwalić się doświadczeniem w parzeniu kawy, możesz zrobić ją sami. Ale jeśli chcemy wydobyć jak najwięcej z ponad 800 aromatów kawy, Melitta poleca idealną metodę "Pour Over" z trzema "szczęśliwymi liczbami": 18, 300 i 96.

Innowacyjna metoda parzenia kawy "Pour Over"
Melitta Poland Sp. z o.o. Kawa, akcesoria do kawy
Dane kontaktowe:
ul. Posag 7 Panien 1, moduł D, p. II Diamond Business Park Ursus 02-495 Warszawa

PokażUkryj szczegółowe informacje o firmie

Nawet jeśli nie wygramy z nimi miliona nadal mogą sprawić nam radość ponieważ reprezentują:

  • 18 g kawy,
  • 300 ml wody,
  • 96°C temperatura wody.

Takich liczb potrzebujemy, aby zaparzyć naprawdę dobrą kawę! Wypróbujmy je! A zrozumiemy dlaczego tak wiele osób uważa, że "Pour Over" jest  najlepszym sposobem na parzenie kawy.

Chcesz wejść do świata kawy Pour Over? A może już jesteś profesjonalistą? Melitta ma wszystkie produkty potrzebne do tego, aby kawa była idealna.

źródło i zdjęcie: Melitta