Electrolux Sprzęt AGD do zabudowy

Dane kontaktowe:
22 434 73 00, infolinia produktowa 22 568 98 67
Kolejowa 5/7 01-217 Warszawa

PokażUkryj szczegółowe informacje o firmie

Licznik odwiedzin: 109526

Porady od Electrolux

Czy warto kupić pralko-suszarkę z pompą ciepła?
Czy warto kupić pralko-suszarkę z pompą ciepła?
Pralko-suszarka z pompą ciepła to urządzenie, które łączy w sobie funkcję prania i suszenia ubrań. Jest to coraz popularniejszy wybór wśród osób, które cenią sobie wygodę i oszczędność czasu.
Jak wyczyścić filtr pralki? Prosty przewodnik krok po kroku
Jak wyczyścić filtr pralki? Prosty przewodnik krok po kroku
Filtr odpływowy w pralce to mały, ale niezwykle istotny element, który odpowiada za zatrzymywanie zanieczyszczeń i resztek z odzieży podczas cyklu prania. Jego główną funkcją jest ochrona pompy odpływowej przed zablokowaniem, co może prowadzić do różnych problemów, w tym braku odprowadzania wody. Regularne czyszczenie filtra nie tylko zapobiega awariom, ale także zwiększa efektywność prania i eliminuje nieprzyjemne zapachy.
Jak skutecznie usunąć przebarwienia na płycie indukcyjnej?
Jak skutecznie usunąć przebarwienia na płycie indukcyjnej?
Płyta indukcyjna to nowoczesne rozwiązanie w kuchni, które wymaga odpowiedniej pielęgnacji. Nieodpowiednie użytkowanie oraz dobór naczyń może prowadzić do powstawania przebarwień na szklanej powierzchni. Oto kompleksowy przewodnik, jak sobie z nimi radzić, aby Twoja płyta wyglądała jak nowa.
Jaka temperatura powinna być w zamrażarce?
Jaka temperatura powinna być w zamrażarce?
Szukasz odpowiedzi na pytanie: Jaka temperatura w zamrażarce jest optymalna? Dobrze trafiłeś! W tym artykule rozwiejemy wszelkie wątpliwości i podpowiemy, jak dbać o świeżość produktów, jednocześnie oszczędzając energię.
Jak gotować, żeby nie marnować? Sposoby na ekonomiczną kuchnię
Jak gotować, żeby nie marnować? Sposoby na ekonomiczną kuchnię
Mimo że gotowanie i dzielenie się posiłkami jest dla wielu z nas bardzo ważne, a dania, które podajemy bliskim, są przygotowywane przez nas z troską o ich komfort i zdrowie, z badań wynika, że wyrzucamy aż 30% wyprodukowanego przez nas jedzenia. Marnujemy je, mimo nakładu pracy i pieniędzy. Tymczasem przemysł spożywczy jest odpowiedzialny za ponad 20% emisji gazów cieplarnianych i pochłania ponad 30% globalnego zużycia energii. Co możemy zrobić, żeby temu zapobiec, i faktycznie zadbać o kolejne pokolenia? Jak gotować, żeby nie marnować?
Jak spakować się tak, żeby nie pognieść ubrań?
Jak spakować się tak, żeby nie pognieść ubrań?
Co wybrać: plecak czy walizkę? Które rzeczy spakować na dno, a które na górę? Jak zoptymalizować miejsce do przechowywania w torbie? Przedstawiamy kilka praktycznych wskazówek, które ułatwią Ci pakowanie rzeczy na podróż i uprzyjemnią to zadanie.