Cadny na targach IFA 2019
Pralkę i suszarkę RapidO wyróżnia elegancki, nowoczesny design, ale także bardzo wygodna obsługa. Otwór drzwiowy jest większy co ułatwia załadunek i wyjmowanie odzieży z bębna. RapidO stawia na szybkie i skuteczne pranie – posiada aż 9 szybkich programów.
Seria wyróżnia się inteligentną funkcją Snap & Wash. Należy zrobić zdjęcie prania za pomocą smartfona, a aplikacja Candy simply-Fi dobierze odpowiedni program, tak aby uzyskać najlepsze efekty w najkrótszym czasie. Dzięki wykorzystaniu Sztucznej Inteligencji, aplikacja jest w stanie rozpoznać pranie - wyróżnić kolory oraz gabaryty, a następnie zasugerować rozwiązanie dostosowane do potrzeb użytkownika.
Nowością w produktach do gotowania jest piekarnik parowy Smart Steam Wi-Fi. Charakteryzuje się ona łatwością użytkowania oraz szerokim zestawem funkcji, z których można korzystać za pośrednictwem aplikacji Candy simply-Fi (aplikacja jest kompatybilna z produktami Candy z różnych kategorii). Dzięki temu uzyskamy dostęp do ponad 200 dedykowanych przepisów, obsługi głosowej oraz możliwości zdalnego sterowania i monitorowania stanu technicznego urządzenia.
A funkcja pary sprawi, że potrawy i wypieki będą o wiele smaczniejsze – soczyste w środku i chrupkie na zewnątrz. Lodówka Convivio jest wiodącym produktem w obszarze chłodzenia. Wyróżnia się ono unikalnymi, podwójnymi drzwiami oraz górną powierzchnią, którą można wykorzystywać jako lodówkę lub zamrażarkę.
Przestrzeń daje możliwość ustawienia 5 różnych temperatur, od -20°C do +5°C. Super Freezing (-20°C) to finkcja, która została zaprojektowana w celu osiągnięcia najniższych temperatur i przyspieszenia chłodzenia - jest idealna do produkcji lodu. Convivio oferuje również możliwość wykorzystania funkcji dodatkowej lodówki (+5°C).
Pięć funkcji Candy Convivio uzupełniają: tradycyjny zamrażalnik (-18°C) do codziennego użytku, funkcja łagodnego zamrażania (-14°C), idealna do sorbetów i lodów oraz zamrażalnik typu Ready-To-Serve (-8°C), który doskonale spełnia potrzeby tych, którzy czekają na przybycie gości, utrzymując jedzenie, takie jak lody, ciasta i napoje we właściwej temperaturze.
Opracowanie: redakcja IRBJ
Źródło i zdjęcia: Candy Hoover