Dlaczego para jest tak ważna?
Para wodna zapewnia optymalną wilgotność w komorze piekarnika, co znacząco wpływa na jakość pieczenia. Efekt? Chleb, bułki, ciasta czy mazurki są doskonale wyrośnięte, miękkie w środku i kusząco chrupiące na zewnątrz.
Technologia prosto z kuchni szefa
Funkcja pary w piekarnikach Electrolux została zainspirowana rozwiązaniami wykorzystywanymi przez profesjonalnych kucharzy. Teraz każdy – niezależnie od kulinarnego doświadczenia – może piec jak mistrz i w pełni rozwinąć swój talent kulinarny.
Piekarnik parowy – domowe wypieki na najwyższym poziomie
Zyskaj więcej niż smak – wybierz piekarnik parowy, który zadba o perfekcyjny efekt każdego wypieku. Nieważne, czy pieczesz chleb na zakwasie, drożdżówki, czy eleganckie ciasta – funkcja pary podnosi jakość Twoich potraw na zupełnie nowy poziom.