ARDO S.A. wprowadziło na polski rynek piekarnik HX020FGX. W nowym urządzeniu zastosowano rozwiązanie, dzięki któremu w każdym momencie użytkownicy mogą zadecydować, którą z możliwości warto wykorzystać do przygotowania potrawy czy pieczenia ciast.
Data publikacji: 2009-07-02
Data aktualizacji: 2009-07-02
Producent oferuje dwa rozwiązania przy użyciu jednego piekarnika:
Pieczenie z wykorzystaniem gazu, które zainteresuje gospodynie preferujące tradycyjne rozwiązania. Główną zaletą tego rozwiązania jest niski koszt oraz wysokie bezpieczeństwo podczas eksploatacji
Pieczenie z wykorzystaniem termoobiegu elektrycznego to rozwiązanie jest doskonałe dla osób ceniących wygodę, a także sugerujących się najnowszymi trendami mody w wyposażeniu wnętrz.
Nowy piekarnik spełnia wszystkie wymagania, które powodują, że jest jednym z najbardziej pożądanych urządzeń w ostatnim czasie.
Korzystanie z piekarnika gazowego z termoobiegiem elektrycznym zapewnia komfort przygotowywania potraw. Już nie musimy się martwić, że nagle z powodu awarii prądu nie możemy dokończyć pieczenia potrawy. Wyobraźmy sobie, że zapraszamy znajomych na nasz specjał – np. królik pieczony ze śliwkami w piwie i ... nagle gaśnie światło. Posiadając piekarnik ARDO HX020FGX z opcją zasilania gazowego możemy swobodnie dokończyć przyrządzanie naszego dania nie martwiąc się o nic. – mówi Dariusz Andrzejewski, Brand Manager w ARDO SA.