Ta marka powstała dzięki współpracy z doświadczonymi specjalistami, aby sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających pasjonatów gotowania. Odkryj pełen zakres możliwości, jakie oferują urządzenia Sam Cook.
Termorobot Sam Cook Wi-Fi PSC-11 to innowacyjne i wysoce funkcjonalne urządzenie kuchenne wyposażone w funkcję WiFi. Zastąpi większość obecnych urządzeń w Twojej kuchni, ułatwiając wiele czynności i poszerzając kulinarne możliwości.
Dzięki temu nowoczesnemu termorobotowi, będziesz w stanie przygotować dania, które zaimponują nawet doświadczonemu szefowi kuchni. Obejmuje to wykwintne kolacje, pełne smaku przystawki, pyszne obiady, zdrowe śniadania oraz, oczywiście, najwyższej jakości desery. Teraz Twoje kulinarnie aspiracje mogą sięgnąć nowych wysokości dzięki wsparciu Termorobota Sam Cook Wi-Fi PSC-11.
Jedno urządzenie - wiele możliwości
Gotowanie, gotowanie na parze, sous vide, wyrabianie, mieszanie, miksowanie, siekanie, blendowanie, szatkowanie, krojenie, ścieranie, ubijanie, rozdrabnianie, emulgowanie, rozpuszczanie, kruszenie lodu, podgrzewanie, smażenie, ważenie, mycie wstępne.
Funkcjonalny Termorobota Sam Cook Wi-Fi PSC-11
- dotykowy panel sterujący 7”
- funkcja Wi-fi
- dzbanek ze stali nierdzewnej o pojemności max 4,5 l (użytkowa 3,0 l)
- wgrana książka kucharska z ponad 500 przepisami w języku polskim, angielskim i ukraińskim
- 8 automatycznych programów: zagniatanie, gotowanie na parze, funkcja powolnego gotowania sous vide, gotowanie, rozdrabnianie, siekanie, funkcja Turbo, ważenie
- 12-stopniowa regulacja prędkości + funkcja Turbo
- funkcja Revers i Interwał
- timer od 0 do 90 min – co 1 s
- wbudowana waga – pomiar w zakresie 0-5 kg – co 5 g
- regulacja temperatury w zakresie od 37 do 130 °C – co 5°C
- alert wysokiej temperatury – bezpieczeństwo użytkowania
- otwór w pokrywie dzbanka umożliwiający dodawanie produktów w czasie pracy
- możliwość mycia akcesoriów w zmywarce
- wykonany z materiałów bez zawartości bisfenolu (BPA free)
- zabezpieczenie przed włączeniem przy nieprawidłowym montażu urządzenia
- uruchomienie urządzenia i zakończenie pracy sygnalizowane dźwiękiem
- wyłączenie urządzenia po zakończonej pracy po 5 minutach bezruchu
- gumowe, antypoślizgowe nóżki
Bogate wyposażenie:
- nóż do siekania i wyrabiania
- przystawka do mieszania zup i innych potraw
- motylek do ubijania masła, majonezu i lekkich kremów
- naczynie do gotowania na parze ze szklaną pokrywą i metalową tacą
- metalowy koszyk do gotowania produktów sypkich, np. kasz, ryżu, itp.
- dwustronna, pełna tarcza do krojenia w plastry i siekania
- dodatkowa pokrywa z popychaczem
- łopatka z uchwytem
- miarka z podziałką – 10 ml, 20 ml, 30 ml
- książka kucharska z 80 przepisami w języku polskim i angielskim
źródło i zdjęcie: MPM agd S.A.